Vanaf Hemelvaartsdag (9 mei) t/m de Startzondag (15/9) kunnen we na de kerkdienst koffiedrinken in de tuin van ’t Achterom.

Voor het neerzetten van het tuinmeubilair uit garage op terras hebben we een team van 5 mannen, maar die zijn ook weleens met vakantie of elders. Dus zoeken we nu een aanvulling voor dit team.

Het kost je max. een half uur op zondagmorgen tussen 9.00 - 9.30 uur. Ben je beschikbaar, dan graag je bericht aan Anne-Marie de Fouw, tel. 06-21230727, want het rooster is in de maak.

Mede namens Mark van Hornsveld, Jan van Vembde, Wim Heijnen, Peter Schreiber en Henk Oort met een hartelijke groet!

Vorige maand heeft u kunnen lezen dat de vijftig losse stoelen die voor in de kerk staan, worden vervangen. De reden hiervoor is dat het verplaat­sen en tijdelijk opslaan van deze loodzware stoelen bij verhuur van de kerk een te zware last is geworden. De kerkenraad heeft daarom besloten veertig lichtere, stapelbare en eenvoudig verplaatsbare stoelen aan te schaffen.

Op 15 februari zijn de nieuwe stoelen aangekomen. Een klein team (Tjeerd, Berend, Jan/vV en Henk) heeft de oude stoelen naar het fietsenhok versjouwd; die wordende in de komende dagen opgehaald door "Oerboer" Willem die soms wel eens lezingen geeft in zijn boerderij. Dan kunnen de mensen ook zitten. De nieuwe stoelen zijn inmiddels geïnstalleerd. 

Klik op de groene knop om de uitzending, nu of later op uw computer, tablet of telefoon te bekijken.

Of:

Via www.kerkomroep.nl  waar de dienst (alleen) is te beluisteren.

De actuele Orde van dienst vindt u hier (eerdere OvD's vindt u hier).

Hoe werkt uitzending gemist.

Wanneer u op de groene knop hierboven klikt,  komt u op de website van Kerkdienst gemist.

Daar ziet u wat er nu wordt uitgezonden, maar ook wat al eerder is uitgezonden.

Nu kunt u klikken op de door u gewenste muziek of kerkdienst die u wilt zien en beluisteren.

Nu kunt u klikken op de door u gewenste muziek of kerkdienst die u wilt zien en beluisteren.

ZINGEN IS GEZOND VOOR LICHAAM EN GEEST!

U zingt graag maar beperkt dat tot die keer dat niemand het hoort of tijdens een kerkdienst als u ‘veilig’ kunt opgaan in het geheel.
U heeft geen behoefte solist te worden maar zou het wel leuk vinden in een groep te zingen, samen met mensen die ook graag hun stem gebruiken om éénstemmig of meerstemmig van allerlei muziek te genieten.

Voor al deze mensen is er plaats in de Cantorij van de Dorpskerk te Blaricum waar o.l.v. cantor Peter den Ouden het plezier in zingen op de voorgrond staat. U zult ervaren dat men al snel tot een verrassend resultaat kan komen, een resultaat dat interessant is voor geoefende en minder geoefende zangers.

Het diverse repertoire van de cantorij dient allereerst als ondersteuning van de gemeentezang en is in andere literatuur tevens een verrijking van de liturgie. Wij nodigen u graag uit om deze vocale ‘ervaring’ en ‘uitdaging’ aan te gaan en geheel vrijblijvend een repetitie bij te wonen! Wij repeteren elke woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur in de Dorpskerk aan de Torenlaan in Blaricum. Meldt u van te voren wel even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er voor extra partituren gezorgd kan worden.