14 Januari was het Kana-zondag en natuurlijk ging het in de kinderdienst over de bruiloft te Kana. Jezus was er, zijn leerlingen en Maria, de moeder van Jezus. Wie zouden de kinderen uitnodigen voor een feest en wat zouden ze willen doen? We knutselden een slinger van vlaggetjes, versierden deze en schreven daar de antwoorden op. Deze zondag was er ook avondmaal. Als voorbereiding daarop gebruikten we het beeld van bruid en Bruidegom ook als beeld van onze relatie met Jezus. Jezus houdt zielsveel van ons en wil zijn liefde met ons delen in het avondmaal. Naast gedenken mag het avondmaal dus ook een feest zijn.

Bij de kinderdienst op 11 februari, waar Evelien de leiding had, heeft ieder gezin/kind een gezinsboekje gekregen voor de 40-dagen tijd, met verhalen, opdrachten en andere gezinsactiviteiten. 

De volgende kinderdiensten zijn op
24 maart (Palmpasen), 5 mei (oecumenische dienst in de Dorpskerk) en 23 juni.

Ouders worden via de appgroep geïnformeerd. 

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358)