Het lijkt elke keer wel feest als er kinderdienst is. Op 5 mei, Bevrijdingsdag, was er een oecumenische dienst. Iedereen kreeg bij binnenkomst een vrijheidpin. De kinderen hoorden tijdens de kinderdienst een verhaal over dat je voor elkaar moet zorgen. Daarna mochten de kinderen knutselen. Een bloem voor Moederdag, want die week daarop was het Moederdag, of een vlag voor Bevrijdingsdag.
 Met Pinksteren probeerde dominee Jurjen uit te leggen wat de heilige Geest doet. Het is als met wind van een ventilator, met slierten gekleurd papier eraan. Die komen door de wind in beweging. Zo zet de heilige Geest ons ook in beweging. De Geest zet ieder in vuur en vlam. In de kinderdienst werd het pinksterverhaal uit de Bijbel verteld. De kinderen knutselden een prachtige vlam.

De volgende kinderdienst is op 23 juni. Dat is de laatste keer voor de zomervakantie. Op 15 september, startzondag, zal dan de eerste kinderdienst na de zomervakantie zijn. 

Voor meer informatie/opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358). 
 
Met vriendelijke groet,  Beatrijs Bulder

ps. De overige ingeplande data dit jaar zijn 13 oktober, 10 november en 1 december.

Ouders van kinderen die al vaker komen, worden via de appgroep geïnformeerd.