Alle kinderen van rond de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom om vanaf september weer naar de kinderdiensten te komen in de Blaricumse Dorpskerk.

We beginnen op 17 september, wat tegelijk de startzondag is. Dat is altijd een feestelijk begin van het nieuwe seizoen. Het jaarthema van de kerk is: Ga mee, voeg jou verhaal bij de verhalen. In de Kinderdiensten vertellen we de verhalen uit de bijbel. Maar we horen ook graag jullie verhalen. Misschien wil je jouw verhaal wel delen met de mensen in de kerk of in een volgende Onderweg. 

We verheugen ons op veel kinderen. Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie contact opnemen met Beatrijs Bulder (tel 0624273358 / 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jantien Oldenziel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De data tot het eind van 2023 zijn:
17 september (startzondag), 15 oktober, 12 november, (optioneel 26 november, laatste zondag van het kerkelijk jaar), 3 december (1-ste advent), 25 december(Kerst). 
Naast Jantien en Beatrijs zullen ook andere ouders meehelpen. 
We wensen iedereen een welverdiende, fijne vakantie! Tot ziens!

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358)