maandag 25 september 13.30 uur Kerk-wandelen
Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze kerkwandeling. Uitzonderingen zullen we steeds doorgeven. Bij goed weer vertrekken we om 13.30 uur vanaf de P bij de Tafelberg. Onder begeleiding van Anneke van 't Hull of Tjeerd Hoekstra wandelen we een uurtje in een rustig tempo in onze eigen mooie omgeving. Honden aan de lijn mogen mee. Na afloop drinken we samen iets op het terras van De Eendracht. Opgave is niet nodig, maar we vertrekken altijd wel op tijd!  

dinsdag 19 september 12.00 uur Gebedskring
In het Achterom nr. 1,  info Henny Redeker, tel. 5252413. We danken voor hetgeen we tezamen zoal gekregen hebben. We bidden voor de wereld, het dorp en de mensen om ons heen. Ook u bent welkom! 

woensdag 27 september 18.30 - 20.00 uur Cantorij repetities
De cantorij repeteert elke woensdagavond onder leiding van Richard Vos in de consistorie van de Dorpskerk. Elke laatste woensdag van de maand wordt na afloop van de repetities een kopje koffie/thee gedronken om even bij te praten.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de contactpersoon namens de Cantorij. Zij geeft graag informatie over de cantorij.

en.....  op 1 december treedt Bastiaan Ragas op in een bijzondere theatervoorstelling in het Huis van Eemnes, getiteld: ‘In Gods naam’. Aanvang voorstelling 20.15 uur. Adres: Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes.

De werkgroep Ragas van de Dorpskerk heeft hiervoor 45 kaarten kunnen bemachtigen. Die slechts € 12,50 p.st. kosten (dit is incl. 1 drankje). Tot 15 oktober 2023 zetten we de verkoop hiervan open voor mensen tot 40 jaar dan wel voor een ouder persoon, die 2 kaarten mag aanschaffen om tezamen met 1 jongere te komen! Kaarten zijn vanaf heden te bestellen via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv naam, telnr. en aantal kaarten. Wie het eerst komt, het eerst maalt!