Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

Vanaf Zondag 4 juli zijn er 50 bezoekers per kerkdienst toegestaan, nog wel met de nodige coronamaatregelen, maar er zijn weer meer versoepelingen. Zie bovenaan deze website bij Kerkdiensten en klik hier voor de totale versie van ons actuele protocol. 

Maandag 26 juli
Om 13.30 uur gaan we de paden op, de lanen uit en start onze wekelijkse Dorpskerkwandeling vanaf de P bij de Tafelberg bovenaan de Naarderweg. O.l.v. Anneke van ’t Hull ontdekken we weer de schoonheid van bos en hei en dát zó dicht bij huis. Een voorrecht! Aanmelden niet nodig, maar we vertrekken op tijd! U denkt aan goede wandelschoenen? Na afloop praten we nog even na over onze belevenissen op het terras onder het genot van een cappuccino of een glas bier van de tap.

Dinsdag 27 juli: Gebedskring olv. ds. Arie de Boer van 11-12u in het Achterom. Danken voor hetgeen we ontvangen bij onze werkzaamheden om anderen ter wille te zijn, bijv. mensen in (psychische) nood of die ziek zijn; voor aandacht en begrip; voor de beroepingscie. voor inzicht en inspiratie.

Donderdag 29 juli
Uitje in de buurt! Zoals eerder aangekondigd vindt op deze dag het eerste ‘Uitje in de buurt’ plaats door de Cie. Kruispunt voor onze 70-plus Senioren. Snel opgeven (uiterlijk 26 juli) Meer info, over opgave, klik hier.

Vrijdag 30 juli
GEEN KOFFIE-ochtend op ’t terras van Achterom. We slaan één keertje over. 
Verdere info per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kijkt u mee via de live-stream en wilt u bijdragen aan de collecten?

College van Kerkrentmeesters 
Als u hierop klikt, leest u de collecte-doelen van de komende zondagen in onze Dorpskerk Blaricum. Wilt u specifiek bijdragen aan het doel van een bepaalde kerkdienst, dan is dat mogelijk onder vermelding van de datum van de dag/ doel, liefst voor eind van de maand. Dit i.v.m. de administratie voor de specifieke doelen. U kunt overmaken op onze bankrekening: NL45RABO 0308 4012 39  

College van Diakenen  
Wij collecteren weer voor vele verschillende doelen, klik hier voor informatie. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL38RABO 0139807993, dan verdubbelt onze Diaconie uw bijdrage!