Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

Agenda Dorpskerk vanaf zondag 19 maart 2023 

Mededeling! De intekenlijst voor de huispaaskaars ligt op de tafel bij de koster.

Zondag 19 maart 10.00 uur Kinderdienst in de Dorpskerk

Zondag 19 maart ongeveer 11.00 uur Paasgroeten
Na de dienst kunnen de wijkcontactpersonen hun paasgroeten ophalen.

Maandagmiddag 20 maart 13.30 uur
We gaan weer aan de wandel, althans bij goede weersomstandigheden. We starten vanaf de parkeerplaats op de Tafelberg. We wandelen een uurtje in een tempo dat past bij onze groep. Na een rondje door de dreven drinken we iets in de Eendracht. Uw huisdier mag mee mits deze aan de riem is, want dat hoort op de heide gedaan te worden. Zolang Anneke van 't Hull in warmere streken verblijf houdt neemt Tjeerd Hoekstra de groep mee op weg door de mooie natuur bij ons in de buurt. 

Dinsdag 21 maart 20.00 uur Groothuisbezoek
Dit is voor gemeenteleden in de wijken Blaricummermeent, Bijvanck-Oost, Eemnes en Blaricum Dorp-Zuid. Op deze avond, gezellig bij iemand thuis in de huiskamer, zal ds. Jurjen Zeilstra kort een actueel onderwerp inleiden en is er de gelegenheid ook over andere onderwerpen met hem en elkaar in gesprek te gaan. Het accent ligt op ontmoeting. Opgeven bij Anne-Marie de Fouw, tel. 533 64 05.
 

Donderdag 30 maart 14 uur Uitje in de buurt
Voor onze 70-plus senioren. Vertrek bij het Oranjeweitje. We bezoeken de tentoonstelling: ‘Kees van Dongen’ in het Singermuseum. Voor meer info klik hier. Opgeven bij Anne-Marie de Fouw, tel. 06-21230727 of Bep Boekensteijn, tel. 06-5310 1347.

Donderdag 30 maart v.a. 19.45 uur Kerkcafé
Dan spreekt drs. Jan Greven over journalistiek onder druk, de waarheidsvraag ter discussie.

En alvast noteren! 

Woensdag 05 april 19.50 uur Matthaüs Passion
In de Nieuwe Kerk in Huizen. Wederom een M.P. uitvoering (na 2 jaar stilte door corona) zie ook de poster voor meer info en kaarten. 

Dinsdag 25 april is er weer Kerkcafé.