WEEK 24 (en verder voor zover bekend bij deze webredactie)

Oproepje vrijwilligers terrasopbouw na kerkdienst, zie bij Actueel

Maandag 10 juni 13.30 uur Kerk-wandelen
Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze kerkwandeling. Uitzonderingen zullen we steeds doorgeven. Bij goed weer vertrekken we om 13.30 uur vanaf de P bij de Tafelberg. Onder begeleiding van Anneke van 't Hull of Tjeerd Hoekstra wandelen we een uurtje in een rustig tempo.

Maandag 10 juni Diaconie vergadering
Bij een van de diakenen thuis.

Woensdag 12 juni  9.15 - 10.30 uur Leesproject Bijbel 66
In het pand Achterom, Achterom 1 gaan we gezamenlijk de Bijbel lezen in anderhalf jaar. Meer info: ds Jurjen Zeilstra, tel. 035-6247449 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woensdag 12 juni 18.30 - 20.00 uur  GEEN Dorpskerk Cantorij
De laatste uitvoering is geweest, Dus is het nu zomerstop.

Zaterdag 15 juni 20.00 uur  Het verhaal van de vluchteling
Dit is in het Huis van Eemnes De schrijfster Sholeh Rezazadeh, muziekgroep Babak-O- oestan, onder leiding van de Iraanse musicus Babak Amiri, komen zaterdagavond 15 juni a.s. naar het Huis van Eemnes en gaan optreden. M.m.v. Barbara de Reijke, burgemeester van Blaricum. Presentatie: Gerard Beentje en Jurjen Zeilstra. De opzet van de avond past in het kader van Wereld Vluchtelingen Dag: vluchtelingen het woord geven om hun ervaringen te delen. De toegang is gratis, maar wij vragen u om uw komst van tevoren te melden op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En alvast .....

Vrijdagavond 21 juni 19.30 - 22.30 uur Vrijwilligersavond
Alle Dorpskerk vrijwilligers zijn uitgenodigd. Net als voorgaande jaren organiseert de Kerkenraad een avond voor alle vrijwilligers van de Dorpskerk, zie elders op de website bij Actueel.  In verband met de organisatie stellen wij het op prijs indien u zich aanmeldt voor 13 juni 2024 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vrijdagavond 27 juni 13.30 uur Uitje in de buurt
Cie Kruispunt meldt dat ‘het uitje in de buurt’ naar……. een historische stad in de provincie Noord-Holland gaat, een voormalige gemeente, en sinds maart 2022 een zogenoemd stadsgebied binnen de gemeente Amsterdam. Meer informatie volgende week zondag!