Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

Agenda week 26

Maandag 27 juni 13.30 uur Kerkwandeling
Na de werkelijk schitterende kerkwandeling van vorige week maandag langs de theetuin door weilanden van Blaricum en Eemnes, gaan we vandaag in de buurt van de Tafelberg 1,5 uur wandelen op voorwaarde dat het droog is en de voorspelling goed. Vertrek vanaf P bij de Tafelberg bovenaan de Naarderweg. Denkt u aan goede wandelschoenen? Opgeven niet noodzakelijk, doch we vertrekken op tijd! Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 28 juni 10.30 uur Gebedskring in ’t Achterom.

Donderdag 30 juni Cie. Kruispunt: ‘Uitje in de Buurt’
We bezoeken het Singermuseum met de tentoonstelling ‘Sluijters en de Modernen’. I.v.m. de rondleiding uiterlijk opgeven t/m maandag 27 juni bij Anne-Marie de Fouw telnr. 06-21230727.

Aankomende zaterdag organiseert de taakgroep Oekraïne van de Dorpskerk een Hightea-middag voor een aantal van onze Oekraïense dorpsgenoten. Daarvoor zijn we nog op zoek naar recepten van dé echte Engelse scones en ook van clotted cream. Zijn er onder u personen die een steentje willen bijdragen door enkele Brownies of Cupcakes te bakken, dan houden we ons ook aanbevolen! Gaarne uw recept of reactie aan: Machteld de Hoop, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alvast veel dank! 

--------

Hieronder de links van het Kerkcafé met een serie van 3 lezingen met als hoofdspreker Dr. Jurjen Zeilstra. Donderdag 24 maart F. Nietzsche. Klik hier voor de opname van deze avond.
Donderdag 28 april  Hannah Arendt. Klik hier voor de pdf van de lezing.
Donderdag 23 juni Emmanuel Levinas. Klik hier voor de pdf van de lezing.

Voor meer informatie kijk deze website bij Ons kerkcafé. U kunt ook op de eigen website van het Kerkcafé kijken.

Voor de kerkdiensten, zie hier.

Alle preken van ds Jurjen Zeilstra  zijn terug te lezen via het Archief voor Preken

Kijkt u mee met de kerkdienst via de livestream en wilt u toch bijdragen aan de collecten?

College van Kerkrentmeesters 
Als u hierop klikt, leest u de collecte-doelen van de komende zondagen in onze Dorpskerk Blaricum. Wilt u specifiek bijdragen aan het doel van een bepaalde kerkdienst, dan is dat mogelijk onder vermelding van de datum van de dag/ doel, liefst voor eind van de maand. Dit i.v.m. de administratie voor de specifieke doelen. U kunt overmaken op onze bankrekening: NL45RABO 0308 4012 39  

College van Diakenen  
Wij collecteren weer voor vele verschillende doelen, klik hier voor informatie. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL38RABO 0139807993, dan verdubbelt onze Diaconie uw bijdrage!