Van de predikant - uit Onderweg 5 2024

Helaas Langzaam, maar zeker, gaan wij in de Dorpskerk het themajaar ‘Ga mee. Voeg jouw verhaal bij de verhalen’ afronden. Vreemd genoeg lijken zich na Pinksteren geleidelijk de luiken van de kerk te sluiten. De laatste kerkenraad van het seizoen. De vrijwilligersavond...
De meeste activiteiten komen even stil te liggen. Veel mensen gaan vakantie vieren en nemen de tijd om van de zomer met z’n lange avonden te genieten. 

Het wachten is op de Startzondag. Het zal erop aankomen de inspiratie van Pinksteren niet te verliezen, maar krachtig in gedachten te houden en dan te hernemen voor het nieuwe seizoen. Het prachtige gedicht ‘Zomeravond’ van Ida Gerhardt helpt mij daarbij.

 Jurjen Zeilstra


 

 

 

 

 

Bereikbaar
Ds Jurjen Zeilstra is per telefoon te bereiken onder nummer 035-624 7449 en 06-2150 9446 en/of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

De dienst kunt u "virtueel" bijwonen ( of later) middels livestreaming; klik op kerkdienstgemist.nl.

Zijn preken in onze dorpskerk, kunt u op deze website teruglezen in ons Archief voor Preken.

Ds. Jurjen Zeilstra heeft ook een eigen blog genaamd: "Jurjen schrijft " en daar vindt u al zijn mooie preken van de laatste jaren.

Pastorale Zorg
Mocht u behoefte hebben aan een pastoraal gesprek neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  035-624 7449 en 06-2150 9446.

Voor een overzicht van alle predikanten vanaf 1595 klikt u op deze link.