Evenals in veel andere kerken kent ook onze kerkgemeente een maandelijks kerkblad, dat "Onderweg"  heet en een gezamenlijke uitgave is van de Protestantse gemeente Blaricum en gemeente Laren-Eemnes. Dit blad valt met enige regelmaat in uw brievenbus. 

De website-redactie "ontleent" informatie uit kerkblad "Onderweg" en plaatst artikelen hieruit op de Blaricumse website.  Voor de online versie klik hier. Oudere nummers van "Onderweg" zijn op aanvraag digitaal beschikbaar. Mail uw aanvraag dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kopij "Onderweg"
Elke werkgroep of persoon van de kerk, die iets te melden heeft, kan kopij voor de "Onderweg" insturen. Vermeld in de onderwerp-kopregel altijd voor welk onderdeel en voor welke rubriek uw kopij bestemd is.  En voor welke plaats (gemeente Blaricum of  gemeente Laren- Eemnes) of voor het algemene deel. Indien het een item betreft dat ook op de website van Blaricum kan, dan graag  ook met  in de cc.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

De redactie van het kerkblad "Onderweg" behoudt zich het recht voor:
-           kopij in te korten bij ruimtegebrek;
-           aangeboden berichten zonder opgaaf van redenen niet te plaatsen.

Het kopij-adres van "Onderweg" is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hoofdredacteur is mw. Alice van Kalsbeek, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Zij is gemeentelid van de Prot. Gemeente Laren-Eemnes.

Voor vragen aan de redactie, bijv. u wilt overleggen of hetgeen u wilt schrijven in het Blaricumse kerkbladgedeelte opgenomen mag worden: mail ons gemeentelid -tevens redactielid van het kerkblad- Bram Veerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bent u pas ingeschreven als lid van onze kerk? Dan ontvangt u automatisch van de Ledenadministratie een kennismakingsexemplaar van de "Onderweg" in uw brievenbus.

Besluit u tot een abonnement van de "Onderweg" , dan verzoeken wij u contact op te nemen met dhr. Leo van Deutekom, telnr. 5255478. (abonnementen/bezorging). 

Abonnement "Onderweg"
Ondanks de gestegen kosten hebben wij de abonnementsprijs voor ons kerkblad "Onderweg" niet verhoogd. Voor 2024 gelden de volgende tarieven: een gewoon abonnement gaat € 12,50 kosten en een postabonnement € 22,50.

Hoe kunt u uw lezersbijdrage overmaken valt te lezen in het formulier dat onlangs in uw brievenbus viel:
1) Via traditionele overschrijving via uw bank
2) Vanaf 2024 willen wij graag de lezersbijdrage automatisch incasseren. U stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u vult het strookje onderaan het formulier in en zorgt dat het bij de kerk komt (adres staat erbij).