Gesprekskringen

We hebben een mooi seizoen gehad met vele prachtige gesprekken. Maar in onze gespreksgroepen (zie hieronder) is altijd nog wel plaats voor nieuwe deelnemers. Meld je aan bij ds. Jurjen Zeilstra  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Drie Gesprekskringen in de Dorpskerk 
Met elkaar bespreken we diverse onderwerpen aan de hand van de Bijbel. Zo raken we onderling ook meer betrokken op elkaar als gemeente van de Dorpskerk. De kringen vinden doordeweeks, overdag of ’s avonds, plaats en duren zo’n anderhalf uur.

 

 

1) De Bijvanck/Eemnes/Almere gesprekskring. Deze kring vindt bij een kring-lid thuis plaats  (woensdagmorgen, 10.00-12.00 uur). Voor informatie en de exacte bijeenkomstdata, mail naar Ali van Vembde. 

2) Gesprekskring Oude Dorp telt zo’n tien personen en komt bijeen in ’t Achterom (woensdagavond, 19.30-21.30 uur).

 

3) Gespreksgroep Blaricum 30+, gestart in de zomer van 2022.
Deze komt nu eens per maand bij een kring-lid thuis bijeen (maandagavond, 19.30-21.30 uur)

Alle gesprekskringen worden geleid door Ds. Jurjen Zeilstra, onze predikant.
Indien u belangstelling heeft voor een van deze hierboven genoemde kringen, neemt  u a.u.b. contact op met onze predikant per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per huistel. 035-624 7449 of mobiel 06-2150 9446.