Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Algemene informatie jongeren

Jeugd & Kerk

Kinderdienst

 Het plan is om in het seizoen 2022/2023 in de Dorpskerk weer aan maandelijkse kinderdienst te starten. Wij hopen dat, wanneer de data dat er kinderdienst is, ruim van te voren bekend zijn, het ook aantrekkelijk zal zijn om als gezin naar de kerk te komen. De kinderen zijn er dan aan het begin van de dienst tien minuten bij en mogen, nadat de predikant even met hen heeft gesproken, de kerkzaal verlaten voor hun eigen bijeenkomst onder leiding van Beatrijs Bulder, Jantien Oldenziel en anderen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ook door het opzetten van een speciale kinderdienst app hopen we de communicatie te bevorderen. Als je immers weet dat er ook andere gezinnen zullen komen, wordt het alleen maar gezelliger. Aan het eind van de dienst komen ze weer terug. De beoogde data komend najaar zijn:
 

18 september, Startzondag is geweest

6 november, eerstvolgende

27 november, Eerste Advent

25 december, Kerstfeest

Ds Jurjen Zeilstra is per telefoon te bereiken onder nummer 035-624 7449 en 06-2150 9446 en/of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l