Voor de de Allerjongsten is er momenteel geen vaste opvang geregeld, maar incidenteel is het wel mogelijk afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat beschikbaar is.

Ook hebben wij hebben maandelijks een kinderdienst voor kinderen vanaf 3 - 4 jaar. Deze kinderen zijn er dan aan het begin van de dienst ongeveer tien minuten bij. Daarna gaan zij, nadat de predikant even met hen heeft gesproken, de kerkzaal verlaten voor hun eigen bijeenkomst onder leiding van enkele vrijwilligers. De kindere
n komen aan het eind van de "eigen bijeenkomst" (met kleuren, knippen, plakken, voorlezen, zingen en dergelijke), weer terug bij hun ouders in de dienst.

Wij hebben een speciale kinderdienst app en dat werkt goed! Als je immers weet dat er ook andere gezinnen zullen komen, wordt het alleen maar gezelliger als jij ook komt!

Contactpersoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358).

Voor de Tieners  is er een special groep die bijeenkomt. Voor informatie mailen of bellen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de Kerst kerkdienst van 25 december 2023 

Foto's kerkdienst 2 april 2023: