Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kerkdiensten 

 
In de Dorpskerk kunnen wij met 30 personen aanwezig te zijn én kunnen wij anderhalve meter afstand bewaren.  Bij het betreden van het kerkgebouw dient men wél een mondkapje te dragen, behalve als men op de eigen zitplaats is. Graag van tevoren opgeven per mail bij Anne-Marie de Fouw of per telefoon/WhatsApp 06-21230727. Een ieder die zich meldt, zal een mail krijgen of hij/zij geplaatst is en/of in de volgende dienst pas kan komen.
Meer hierover leest u in het Protocol van 7 oktober.

  1 november  10.00 uur   mevr. ds H. Honderd

  8 november  10.00 uur  ds S. de Vries

15 november  10.00 uur  ds R. van den Beld

29 november  10.00 uur  ds P. Barnard

  6 december  10.00 uur dr Y. van der Goot

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, dan kunt u tijdens de dienst (of later) luisteren via Kerkomroep.

(hier: Belangrijke informatie over Kerkomroep voor alle luisteraars tijdens de kerkdienst)

De actuele orde-van dienst vindt u hier.

 
 
 
 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

 
 
 
 
 
 
 
 

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

Contact & vragen klik op Contactformulier
Diakenen: Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 
  Willem van Someren Gréve
Interim-predikantDs. Cees Hendriks
Kerkenraad voorzitterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Koster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel. 06-2223 1078
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pastorale zorgDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Scriba van de KerkenraadHenk Oort
- Secretaris Diaconie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Website kopy: mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.