Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkdiensten Dorpskerk

Voor alle activiteiten in en rond het kerkgebouw handhaven wij de voorschriften van het RIVM ons mede aangereikt door de landelijke PKN. 

Vanaf 9 januari 2021 mag er geen vorm van zang zijn door natuurlijke personen. Daarnaast mogen er vanaf 2 mei 2021 maximaal 30 bezoekers (inclusief kinderen, exclusief medewerkers) in het hele gebouw aanwezig zijn tijdens een kerkdienst (religieuze bijeenkomst). En te allen tijde houden we rekening met 1,5 meter afstand tot elkaar. Ook dient u vanaf heden verplicht in het kerkgebouw een mondkapje te dragen, behalve als u op uw zitplaats bent.

Om deel te nemen aan de kerkdiensten dient u zich in de week voorafgaand aan de betreffende zondag uiterlijk vrijdagavond 20.00 uur aan te melden bij de scriba Henk Oort, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een uitgebreide versie van de geldende Corona-voorschriften vanaf 24 april 2021: zie hier ons actuele protocol.

Verder is besloten alle toekomstige diensten via online streaming voort te blijven zetten, ongeacht of de kerkdiensten zonder of met kerkgangers zijn.

De diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming: klik op:

www.kerkdienstgemist.nl
   

of:  www.kerkomroep.nl. 


 
aankomende diensten.

Zondag 9 mei 10:00 uur Ds R. van den Beld

Zondag 16 mei Geen kerkdienst

Zondag 9 mei 10:00 uur Ds R. van den Beld

Zondag 16 mei Geen kerkdienst in de Dorpskerk maar inplaats hiervan een Oecumenische BEL-dienst in de St.Vituskerk aan de Kerklaan in Blaricum. Aanvang 11:00 uur. Voorgangers zijn pastor Andrea Geria en Ds Arie de Boer.

Vanuit alle BEL-kerken mogen in totaal 40 mensen komen. U kunt zich aanmelden via een speciaal emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk tot vrijdag 14 mei vóór 9 uur. Bij uw aanmelding svp doorgeven vanuit welke kerk u komt. U krijgt een email als u geplaatst bent.

 

Degenen voor wie er geen plaats is, kunnen altijd via de livestream kijken via de app van kerkdienstgemist OF via de vaste link: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1521134/embed

Later terugkijken kan via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2049-RK-HuizenBlaricum

 

Zondag 23 mei 10:00 uur Ds P. Barnard

Zondag 30 mei 10:00 uur Drs J. Greven

Zondag 6 juni 10:00 uur Ds H. Honderd


De actuele orde-van dienst vindt u hier.

 


Alle vorige kerkdiensten kunt u terugzien en luisteren; klik hier

 

Kijk eens verder op onze website: klik hier  dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen". 

 

 

Er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen.
U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot vrijdag 12.00 uur zich aanmelden
bij:  Anne-marie de Fouw tel. 035-5336405


Voor de Jeugd zijn er bepaalde activiteiten. Alleen niet tijdens de schoolvakanties.  Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina op deze website.

Opvang voor de allerkleinste kinderen is er niet. Maar onder eigen begeleiding kan een lid van uw gezelschap in "de Ark van Noah" (boven de consistoriekamer) met het kleine kind verblijven: daar is speelgoed en een box en u kunt ook de maxi-cosi meenemen. Het is mogelijk op die plek de dienst via de luidspreker mee te luisteren, zie de allerjongsten. Alleen op speciale zondagen is er een zgn. "oppasdienst". 

Ivm. Corona-maatregelen vinden de diensten met een oecumenisch karakter in de Torenhof voorlopig niet plaats. 

 

 
Vivium Torenhof, Torenlaan 22, Blaricum (foto van 28 dec.2020)