Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkdiensten Dorpskerk

Om de veiligheid voor allen in de Dorpskerk te waarborgen richt de kerkenraad zich op de laatste adviezen van het CIO voor de kerken. 

De deuren en ramen gaan zoveel mogelijk open, Er is nog steeds een looprichting. En het advies blijft: zorg voor gepaste afstand! 

Voorlopig zal de online streaming van de kerkdiensten gewoon doorgaan omdat er veel mensen nog niet naar de kerk kunnen of mogen. Onze diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:Verder is besloten alle toekomstige diensten via online streaming voort te blijven zetten, ongeacht of de kerkdiensten zonder of met kerkgangers zijn.

De diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming: klik op:
www.kerkdienstgemist.nl
 
of via
www.kerkomroep.nl.
  

Diensten in de Dorpskerk 

Zondag 24 oktober 10:00 uur Ps. F. Flantua (Avondmaalsdienst)

Zondag 31 oktober 10:00 uur Ds P. Barnard (Hervormingsdag)

Zondag   7 november 10:00 uur  Ds P. Barnard en Ds. J. Zeilstra
(Verbintenis en Intrede)

Zondag 14 november 10:00 uur Ds J. Zeilstra

Zondag 21 november 10:00 uur Ds P. Barnard


Alle vorige kerkdiensten kunt u terugzien en luisteren; klik hier 

Kijk eens verder op onze website: klik hier  dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen". 

Meer info: er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen. U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot vrijdag 12.00 uur zich aanmelden bij:  Anne-marie de Fouw tel. 035-5336405

Voor de Jeugd zijn er bepaalde activiteiten. Alleen niet tijdens de schoolvakanties.  Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina op deze website.

Opvang voor de allerkleinste kinderen is er niet. Maar onder eigen begeleiding kan een lid van uw gezelschap in "de Ark van Noah" (boven de consistoriekamer) met het kleine kind verblijven: daar is speelgoed en een box en u kunt ook de maxi-cosi meenemen. Het is mogelijk op die plek de dienst via de luidspreker mee te luisteren, zie de allerjongsten. Alleen op speciale zondagen is er een zgn. "oppasdienst". 


Diensten in Vivium Torenhof, Torenlaan 22, Blaricum

Vanaf september zullen daar de kerkdiensten steeds in de EVEN weken plaatsvinden, aanvang woensdag 10.30 uur.

Daarna steeds om de veertien dagen een protestantse- of katholieke viering. 
  

 (foto van 28 dec.2020)