Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkdiensten Dorpskerk

(foto: 21september 2020, kerk gezien vanaf de Verbindingsweg))

Adres: Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) Blaricum.
Voor een routebeschrijving: klik hier

  6 december: 10:00 uur dr Y. van der Groot

13 december: 10:00 uur ds A. de Boer

20 december: 10:00 uur drs J. Greven

24 december: 21:30 uur Kerstnacht: ds P. Barnard

25 december: 10:00 uur 1e kerstdag: ds P. Barnard

27 december: 10:00 uur ds B. Hengeveld

31 december: 19:30 uur Oudejaarsavond: ds C. van Dorp

Bij het betreden van het kerkgebouw dient men bovendien een mondkapje te dragen, behalve als men op de eigen zitplaats is. Graag van tevoren opgeven per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon/WhatsApp 06-21230727. Een ieder die zich na de 30e bezoeker meldt, zal een mail krijgen of hij/zij geplaatst is en/of in de volgende dienst pas kunt komen.
Meer hierover leest u in het Protocol van 7 oktober 

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, kunt u tijdens de dienst (of later) hier luisteren en kijken naar de dienst. 

De actuele orde-van dienst vindt u hier. 

Er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen. U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot vrijdag 12.00 uur zich aanmelden bij: Anne-marie de Fouw tel. 035-5336405

Voor de Jeugd zijn er bepaalde activiteiten. Alleen niet tijdens de schoolvakanties. Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina op deze website.

Opvang voor de allerkleinste kinderen is er niet. Maar onder eigen begeleiding kan een lid van uw gezelschap in "de Ark van Noah" (boven de consistoriekamer) met het kleine kind verblijven: daar is speelgoed en een box en u kunt ook de maxi-cosi meenemen. Het is mogelijk op die plek de dienst via de luidspreker mee te luisteren, zie de allerjongsten. Alleen op speciale zondagen is er een zgn. "oppasdienst". 

Ivm. Corona-maatregelen vinden de diensten met een oecumenisch karakter in de Torenhof voorlopig niet plaats. 


foto: Vivium Torenhof, Torenlaan 22, Blaricum