Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Tot onze vreugde en dankbaarheid melden we, dat we mw. Wil Vooijs uit Blaricum bereid hebben gevonden om als ouderling toe te treden tot consistorie en Kerkenraad.

Wil en haar man Ruud zijn recent vanuit Bussum naar Blaricum-dorp verhuisd en zijn sindsdien regelmatige en betrokken Dorpskerkgangers. Wil zal zich tijdens de gemeenteavond van 28 november aan u voorstellen. Ds. Rob Fechner zal Wil tijdens de dienst van zondag 8 december a.s. tot ouderling bevestigen, als er geen bezwaren worden ingebracht. Wij hopen dat vele gemeenteleden aanwezig zullen zijn en Wil zullen steunen in haar taak.

Op donderdag 31 oktober hebben we in het consistorie een bijeenkomst gehouden voor alle Wijkcontactpersonen.
Ds. Petra Barnard leidde de avond samen met de ouderlingen. De bedoeling was om actief en in kleine groepen met het thema “wat is het belang van Wijkcontactpersonen?” aan de slag te gaan. Maar er kwam plenair een goede discussie op gang over diverse onderwerpen en dat was waardevol en goed. We sloten af met een gezellig drankje en gaan met frisse moed aan de slag om het werk van wijkcontactpersonen (nog) zinvoller te maken.

Mieke Bleys

Voor de Blaricummer Meent zijn wij op zoek naar één of twee extra contactpersonen.

Wie wil enkele keren per jaar post/cq uitnodigingen aanreiken en tevens de 80+ gemeenteleden in uw wijk, namens onze kerk, een verjaardagsbezoekje met een bloemetje brengen?

Voor nadere informatie kunt u bellenmet Aly van Vembde, wijkouderling. Tel. 525 48 19 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het Consistorie,
Aly van Vembde