Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Ons Kerkcafé


THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

Onze bijeenkomsten vinden gedurende het hele winterseizoen plaats, koffie of thee vanaf 19.45 uur, de lezingen starten altijd om 20.00 uur, waarbij wij uitgaan van een verhaal van ongeveer drie kwartier tot een uur, waarna een korte koffiepauze en daarna een vragenronde, rond 22.00 uur wordt afgesloten met een drankje.

Het programma  seizoen 2019/2020

19 September over Invloed Islam op onze westerse wereld door prof. Dr. Afshin Ellian, hoogleraar in Leiden

24 Oktober Maas Goote, CEO bij DOB Ecology Foundation (geannuleerd wegens ziekte)

07 November over De open samenleving en haar grenzen door Dr. Paul Scheffer, hoogleraar in Tilburg

30 Januari sinoloog en publicist Henk Scholte Nordholt. Uitgangspunt van zijn voordracht zijn bekende boek: China & de BarbarenDe schrijver heeft een zoektocht hiernaar gedaan en ook naar de recente geopolitieke ontwikkelingen. 

19 maart politicus en wetenschapper Bas de Gaay Fortman over Democratie en Grondwet (geannuleerd wegens corona).

23 april verwelkomen wij Maas Goote. Als CEO van DOB Ecology is hij betrokken bij opzet en voortzetting van vele projecten, gericht op maar één doel: een gezonde planeet. Met woord en beeld laat hij ons daarmee kennismaken.

U bent altijd van harte welkom om deze avond mee te maken!

Nadere inlichtingen over het hele programma van het Kerkcafé dmv. flyers in de Voorhof  van de Dorpskerk. Ook kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij Co Geel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648.

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomsten zijn gratis, al wordt een bijdrage op de avond zelf wel bijzonder gewaardeerd. Ook spontane & digitale donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)