Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Ons Kerkcafé


THEMA-AVONDEN ‘OP HET RAAKVLAK VAN GELOOF EN SAMENLEVING’

Kerkcafé op donderdag 17 januari 2019 met als onderwerp: “De functies van de muziek in de maatschappij”.
Spreker dhr. Leo Samama

Leo Samama is componist en musicoloog, was docent aan diverse conservatoria en de Universiteit van Utrecht, en vervolgens als artistiek coördinator verbonden aan het Residentie Orkest en als directeur aan het Nederlands Kamerkoor. Hij is medeoprichter van de Nederlands Strijkkwartet Academie en  publiceerde over diverse onderwerpen.

Een daarvan is “De zin van muziek”, waarin de vele functies van de muziek in de maatschappij worden belicht: liturgisch wereldlijk, politiek, collectief, ontspannend. Dit onderwerp zal hij op 17 januari in het Kerkcafé nader toelichten, o.a. met muziekvoorbeelden.


Aanvang 20.00 uur met inloop vanaf 19.45 uur in de Dorpskerk, Torenlaan 16, 1261 GD Blaricum.

Nadere inlichtingen over het programma kunt u opvragen bij  Bas Reitsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 035 888 30 87) In de Voorhof liggen flyers met meer informatie. Ook kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij Co Geel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648 of u kunt kijken op de eigen website van het kerkcafé!

Er is in de afgelopen jaren een omvangrijk email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich opgeven (eveneens) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomsten zijn gratis, al wordt een bijdrage op de avond zelf wel bijzonder gewaardeerd. Ook spontane & digitale donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)

ps. In de afgelopen jaren hebben er tientallen thema-avonden plaatsgevonden in onze Dorpskerk. Met het oog op opmerkingen in het persoonlijke vlak in deze gesprekken, publiceren wij deze gesprekken niet meer op onze website.