uit de gemeente, juli 2021

Een nieuwe maand om op zoek te gaan naar binnenplaatsen om elkaar te ontmoeten, niet alleen tijdens de regen, maar ook bij hitte om wat af te koelen! In meerdere Bijbelverhalen geeft Jezus aan dat hij tezamen met zijn discipelen graag mensen ontmoet. Zo mogen ook wij in Zijn spoor meeleven met onze zieken: thuis, in het ziekenhuis of het hospice, waar liefdevolle verzorging voor handen is. Elkaars meningen mogen we delen over de zondagse preek bij het koffiedrinken in de tuin van ’t Achterom (coronaproof). Bent u al eens daar geweest? Beslist proberen deze zomer! Juli, hooimaand. Een vakantiekaart met een belevenis of een tekst is ook leuk om te delen. Zo kunnen we met elkaar de ranken aan de wijnstok zijn en mogen we goede vruchten voortbrengen. Augustus, oogstmaand; belangstelling tonen in de ander, daar gaat het om, dan kom je verder, dan kom je op je bestemming aan.

Elke maandagmiddag bij droog weer maken we een wandeling in de buurt van Blaricum olv Anneke van ’t Hull die het tempo aangeeft; vanaf de P bij de Tafelberg vanaf 13.30u. Opgeven onnodig, maar we vertrekken op tijd!

Voor het september-kerkblad wordt aan enkele gemeenteleden gevraagd te delen hoe de coronaperiode doorgemaakt is en wat je ervan geleerd hebt. Let op uw brievenbus!

Mag ik u/jullie namens het consistorie gezegende avond-, strand-, bos-, heide-, Nordic- en meditatieve wandelingen toewensen tijdens deze Zomerperiode?

Anne-Marie de Fouw