Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

uit de gemeente, januari 2021

Heeft u ook genoten van de Kerstdiensten? 

Heeft u ook genoten van de Kerstdiensten? Met de sopranen, fluitisten, voorganger ds Petra Barnard en onze organisten? Wat waren het sfeervolle diensten ondanks de lock-down! Wellicht heeft ook u via de livestream deze diensten meebeleefd? Met dank aan de kerkrentmeesters die dit mogelijk maakten!
Vandaag is het Driekoningen. Net als er toen kostbare geschenken waren: Goud, Wierook en Mirre ontvangen ook wij vanaf vandaag een kostbaar geschenk: een vaccin tégen een ziekte die ellende met zich meebrengt, zoals eenzaamheid, zodat we straks weer allen mógen leven, zoals God het heeft bedoeld.
Dan kunnen we weer plannen maken, want hoe graag we nu ook kerkdiensten met kerkgangers, kerkcafé, koffiepunt en cantorij bijeenkomsten willen opstarten, het kan gewoon niet gerealiseerd worden! Laten we verstandig blijven, alleen samen bestrijden we Corona. Dus lieve mensen, houd vol! Tot nog toe bleken weinigen van ons het virus te hebben opgelopen, wat fijn is, ook Claar Kuyt is weer terug in haar huis. Vreugde was er bij echtpaar Veerman-Franssen ivm. hun 60 jarige huwelijk en echtpaar Effrink-de Graaf 50 jaar gehuwd. We mogen deze dagen ook dankbaar zijn dat operaties zijn gelukt.We bidden om kracht voor mensen in rouw. We denken aan hen die herstellende zijn van een val in huis of door een fietsongeluk.

Voor het Oude Dorp zoeken we tijdelijk voor driekwart jaar een contactpersoon voor de omgeving tussen Torenlaan en Noolseweg evenals voor de wijk Blaricummermeent omgeving Adama van Scheltemalaan. Draag iemand voor of meld uzelf gaarne aan bij een van de ouderlingen, mag ook per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het consistorie wens ik u een gezegende start van 2021 toe.
Anne-Marie de Fouw