Van en Uit de Kerkenraad, juli 2019

AFSCHEID

De Kerkenraad van de Dorpskerk betreurt de beslissing van dominee Van der Sijs om zijn aanstelling bij de Gemeente Blaricum voortijdig te beëindigen. Ondanks verschillen van inzicht en persoonlijkheden zag zij ruimte voor oplossingen en werd daar ook hard aan gewerkt. Helaas heeft dat niet mogen baten.

De Kerkenraad bedankt dominee Van der Sijs voor datgene wat hij heeft betekend voor onze gemeente, waaronder zijn inbreng in de erediensten en het pastorale werk.

Wij wensen dominee Van der Sijs en zijn vrouw Eveline Bersma veel heil en zegen toe op hun weg naar Weesp.

Kerkenraad van de Dorpskerk