Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkdiensten Dorpskerk

Om de veiligheid voor allen in de Dorpskerk te waarborgen richt de kerkenraad zich op de adviezen van het CIO voor de kerken, die met ingang van 26 juni van kracht zijn geworden zodat per 4 juli nieuwe versoepelingen mogelijk zijn.

Zie voor details het on-line Protocol: klik hier (punten 2, 4 en 5 zijn aangepast).

We mogen nog steeds maar 50 kerkgangers ontvangen (dit is inclusief kinderen, exclusief medewerkers). De deuren en ramen gaan zoveel mogelijk open, dus mag er weer beperkt worden gezongen (zie het protocol onder punt 2). Ten allen tijde houden we rekening met 1,5 meter afstand tot elkaar. De mondkapjes blijven (protocol punt 4) als er gelopen wordt. En er is nog steeds een looprichting. Om deel te nemen aan de kerkdiensten dient u zich bij de ingang te registreren (protocol punt 5). 

Voorlopig zal de online streaming van de kerkdiensten gewoon doorgaan omdat er veel mensen nog niet naar de kerk kunnen of mogen. Onze diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:Verder is besloten alle toekomstige diensten via online streaming voort te blijven zetten, ongeacht of de kerkdiensten zonder of met kerkgangers zijn.

De diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming: klik op:
www.kerkdienstgemist.nl
 
of via
www.kerkomroep.nl.
  

Diensten in de Dorpskerk 

Zondag 18 juli              10:00 uur Ds M. v.d. Sijs

Zondag 25 juli              10:00 uur Ds B. Hengeveld

Zondag 1 augustus     10:00 uur Ds C. van Dorp

Zondag 8 augustus     10:00 uur Ds R. Veenstra


Alle vorige kerkdiensten kunt u terugzien en luisteren; klik hier 

Kijk eens verder op onze website: klik hier  dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen". 

Meer info: er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen. U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot vrijdag 12.00 uur zich aanmelden bij:  Anne-marie de Fouw tel. 035-5336405

Voor de Jeugd zijn er bepaalde activiteiten. Alleen niet tijdens de schoolvakanties.  Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina op deze website.

Opvang voor de allerkleinste kinderen is er niet. Maar onder eigen begeleiding kan een lid van uw gezelschap in "de Ark van Noah" (boven de consistoriekamer) met het kleine kind verblijven: daar is speelgoed en een box en u kunt ook de maxi-cosi meenemen. Het is mogelijk op die plek de dienst via de luidspreker mee te luisteren, zie de allerjongsten. Alleen op speciale zondagen is er een zgn. "oppasdienst". 

Ivm. Corona-maatregelen vinden de diensten met een oecumenisch karakter in de Torenhof nog niet plaats, wel wordt gekeken naar een "doorstart" na de zomerperiode. 

 

 
Vivium Torenhof, Torenlaan 22, Blaricum (foto van 28 dec.2020)