Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkblad "Onderweg"

Evenals in veel andere kerken kent ook onze kerkgemeente een maandelijks kerkblad, dat ‘Onderweg’ heet en een gezamenlijke uitgave is met de Protestantse Gemeente Laren-Eemnes.

Elke werkgroep of persoon van de kerk, die iets te melden heeft, kan kopij insturen. Vermeld in de onderwerp-kopregel altijd voor welk onderdeel en voor welke rubriek uw kopij bestemd is: (bijv. PGB/Startzondag of Algemeen/concert). Instructies voor het aanleveren van kopij kunt u via email bij de redactie aanvragen. Indien het een agenda item betreft dat op de website kan, dan graag met cc. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l. Dan komt het zo spoedig mogelijk op de website.

Data, waarop de kopij bij de redactie van Onderweg binnen moet zijn en de verspreidingsdata voor de volgende nummers in 2021: 

Nr.        Kopijdatum            Uiterlijke verspreidingsdatum

01        wo 05-01               za 22-01

02        wo 16-02               za 05-03

De redactie van het kerkblad behoudt zich het recht voor:
-           kopij in te korten bij ruimtegebrek;
-           aangeboden berichten zonder opgaaf van redenen niet te plaatsen.

Het kopij-adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hoofdredacteur is mw. Alice van Kalsbeek, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Zij is gemeentelid van de Prot. Gemeente Laren-Eemnes 

Voor vragen aan de redactie, bijv. u wilt overleggen of hetgeen u wilt schrijven in het Blaricumse kerkbladgedeelte opgenomen mag worden. Mailt u dan ons gemeentelid tevens redactielid van het kerkblad: Bram Veerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u pas ingeschreven als lid van onze kerk? Dan ontvangt u automatisch van de Ledenadministratie een kennismakingsexemplaar in uw brievenbus.

Besluit u tot een abonnement, dan verzoeken wij u contact op te nemen met dhr. Leo van Deutekom, telnr. 5255478, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (abonnementen/bezorging). Hierna ontvangt u bericht op welke wijze u uw abonnementsgeld kunt voldoen. 

De jaarlijkse kosten zijn ongeveer € 12,50 voor leden in de BEL-gemeente en voor post-abonnee’s is dit € 15,--. 

-----------------------------

De Website-Redactie "ontleent" informatie uit kerkblad "Onderweg" om artikelen hieruit te kunnen plaatsen op de website, zoals activiteiten op de agenda óf als "artikel" onder een van de diverse rubrieken of submenu's van onze website.

Stuurt u dus kopij in naar het kerkblad dan is het aan te raden om tevens aan de websiteredactie te denken dus, graag in de cc het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wegens de nieuwe Privacy regels past de webredactie  soms "censuur" toe. Teksten uit de "Onderweg" die persoonlijke gegevens, waarvoor geen toestemming is gegeven, bevatten, worden dus niet gepubliceerd op het openbare gedeelte van deze website. 

Indien u het laatste Kerkblad Onderweg digitaal wilt ontvangen is dat op aanvraag mogelijk. Ook oudere nummers van Onderweg zijn op aanvraag digitaal beschikbaar. U dient dan wel lid (-maat)  te zijn van onze Dorpskerk. Dit ivm de nieuwe AVG-regeling. Mail uw aanvraag naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..