Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

WIJZIGING opzet KINDERKERK van de DORPSKERK

Vanaf 2015 is er een belangrijke verandering in de opzet van de Kinderkerk:

Er zal niet wekelijks, maar alleen op de eerste zondag van de maand + tijdens kerkelijke feestdagen Kinderkerk zijn voor de basisschooljeugd.

In de Zomervakantie is er Zomerstop. Voor de rest van de data zie het rooster van de Kinderkerk.

Waarom minder Kinderkerk?

Het doel daarvan is, dat juist op die zondag zo veel mogelijk kinderen (met hun ouders) naar de kerk komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd- dat geldt zeker ook voor kinderen!

De verdere opzet van de Kinderkerk blijft gelijk: we gaan vanuit de kerkdienst (na ongeveer 10 minuten) naar onze eigen ruimte, luisteren naar een Bijbelverhaal of vertelling, praten er met elkaar over en gaan dan knutselen of een spel spelen, dat past bij het verhaal. Tijdens de collecte komen we weer terug in de kerk voor de zegen.

Mocht je nog vragen hebben, meer willen weten over de Kinderkerk en crèche, of wil je het team komen versterken- neem dan contact op met Mieke Bleys via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50449091.

Namens de Kinderkerkleiding

Diana, Mieke, Pauline en Rita