Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kinderkerstfeest 2019: Vrolijk Theater

Het duurt niet eens zo lang meer, dat we de kerstboom weer mogen gaan versieren, en de lichtjes zien branden en de kerstmuziek op de radio klinkt. En als het dan eíndelijk ook nog Kerstvakantie is, dan is het tijd voor het Kinderkerstfeest. En dat wordt een vrolijk feest, want dit jaar komt het Vrolijk Theater naar onze Dorpskerk met hun handpoppen Paula en Bongo.

Je kunt samen met je familie, vriendjes en buurkinderen komen genieten van een spannend en grappig optreden, waarbij van alles gebeurt en misgaat, maar waarbij het Kerstverhaal centraal staat.

Meer informatie krijg je via de mail (als je adres nog niet bij ons bekend is, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), maar als je héél erg benieuwd bent naar Paula en Bongo kun je ook als eens snuffelen op de website www.vrolijktheater.nl.