Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Verhuur


Regelmatig wordt de Dorpskerk aan de Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen. Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken


Voor verhuur kunt u contact opnemen met 
Rob Hoogendoorn  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
06-2223 1078

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur, zie voorwaarden.

  

 

Stoelen-opstelling tijdens een rouwdienst.

Achterom.

Het pand Achterom 1 (zie foto hieronder) valt vanaf 1 januari 2020 weer onder beheer van de Diaconie.

De agenda is inmiddels al aardig gevuld met tal van activiteiten: er is een gebedskring, een bijbelkring; de dominees houden er overdag vaak gesprekken; er vinden vergaderingen plaats; er is een kookclub die voor alleenstaanden uit het dorp bij toerbeurt kookt; de ouderlingen smeden er plannen voor de speciale kerkdiensten én natuurlijk is, zoals vanouds, de cie. Kruispunt op de vrijdag ook present met de koffieochtend voor senioren, en dan wordt er meestal wel iets lekkers gebakken….
Misschien wilt u als gemeentelid daar een activiteit organiseren? Neem dan even contact op met de beheerder:

Anne-Marie de Fouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21230727.