Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

van de Kerkenraad uit Onderweg nr. 7 - 2021

Het is zomer en dus vergadert de kerkenraad normaal niet in de maanden juli en augustus.

Op 14 juli 
werd echter een vergadering ingelast, omdat er zaken waren die niet tot half september konden wachten. De stand van zaken rondom de beroeping is natuurlijk een belangrijk onderdeel, daarnaast waren er updates over lopende financiële zaken. En het zou de laatste vergadering zijn van Mieke Bleys als voorzitter van de consistorie worden.

Voorafgegaan door een smakelijke paëlla gemaakt door Klaas Kos(geheel in Spaanse sferen voor Mieke natuurlijk) was er een korte vergadering. Informatie rondom de beroeping treftu u in Nieuwsflits nr. 2 aan. Ook wij zijn natuurlijk nieuwsgierig, maar die nieuwsgierigheid zullen we nog even moeten beteugelen.

Wanneer u deze Onderweg ontvangt zult u al gehoord hebben dat wij een nieuw lid van het consistorie hopen te verwelkomen. Haar naam zal op 22 en 29 augustus worden afgekondigd en in september (na de twee weken van de mogelijkheid tot indienen van bezwaar) worden bevestigd. Het betreft mevrouw Aliëtte van der Wal- van Dijk. We zijn blij dat zij zo gemotiveerd is om haar steentje bij te dragen aan de kerk.

Op 1 augustus namen wij in de dienst afscheid officieel van Mieke. We zullen haar missen. Voor al die jaren van dienstbaarheid aan onze kerk zijn we haar natuurlijk erg erkentelijk. Wil Vooys neemt haar taak per 1 augustus over. We wensen haar veel succes toe.

Een werkgroepje uit de kerkenraad is druk plannen aan het maken voor de Startzondag op 19 september. We zien uit naar een mooie opening van het kerkelijk jaar. Komt u ook?

Namens de kerkenraad,
Annette Horsman,