Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie is 824133596

contactpersoon is penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor in het kader van de ANBI-transparantie door de Diaconie van de Protestantse gemeente te Blaricum, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland, te publiceren gegevens, klikt u hier.

Hier vindt u het Beleidsplan 2016.

Voor ‘Algemene informatie’ klik hier.”

Ons RSIN/fiscaal nummer is 002608534

Contactpersoon is de scriba van de kerkenraad Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het ANBI-transparantie document klikt u hier; dit omvat de in het kader van de ANBI-transparantie door de  Protestantse gemeente te Blaricum, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland, te publiceren gegevens.

Hier vindt u het Beleidsplan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achter deze link vindt u het Beleidsplan Diaconie PKN Blaricum 

Terug naar algemene informatie via deze link.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemeenteleden die regelmatig een bijdrage aan de kerk geven, kunnen dat vastleggen in een overeenkomst, zodat de gift volledig fiscaal aftrekbaar is.

De Protestantse Kerk in Nederland is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wie aan zo’n instelling een gift geeft, mag dat bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. Bovendien is de ontvangende instelling vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. De Protestantse Kerk heeft van de belastingdienst een groepsbeschikking ontvangen. Deze is van toepassing op alle tot de kerk behorende rechtspersonen (de plaatselijke gemeenten, diaconieën en classicale vergaderingen). Zij krijgen allemaal met de nieuwe ANBI-regelgeving te maken.

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is: 002608534
RSIN/fiscaal nummer  van de Diaconie te Blaricum is: 824133596

Voor het belastingformulier voor overeenkomst voor een periodieke gift in geld kunt u hierop klikken.
Het adres van de Protestantse gemeente Blaricum is Torenlaan 16, 1261GD Blaricum

Voor het bestuur van de dorpskerk zie bij Onze Kerkenraad.