Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Cie Kruispunt begin 2023

Vrijdag 20 januari 2023 10.00 - 12.00 uur Koffiepunt-ochtend.
Zoals altijd in ’t Achterom.

Donderdag 26 januari vertrek 13.15 uur ‘Uitje in de buurt’:
Ooit bij een workshop van Edith Casteleijn geweest? Dan weet je dat een tentoonstelling waarvoor o.a. aan haar advies is gevraagd over de facetten van Gospelmuziek, bijzonder moet zijn. Reden voor de cie. Kruispunt ‘het uitje in de buurt’ van donderdag 26 januari 2023 naar Museum ‘Catharijne Convent’ te laten gaan voor de tentoonstelling “Gospel. Muzikale reis van kracht en hoop”. Een reis langs het onderbelichte verhaal van een muziekgenre en lifestyle. Met artiesten als Mahalia Jackson en Aretha Franklin, maar ook met Martin Luther King en Elvis Presley. Gospel leeft! En niemand leeft gospel zoals de geweldige zangeres én co-curator Shirma Rouse. Bijzondere historische video- en audiofragmenten, interviews en concerten van de meest iconische gospelartiesten aller tijden worden getoond. En aldus het NRC: "Het is vrijwel onmogelijk om niet dansend door de statige kloostergangen van het Utrechtse museum te lopen!” 

We gaan het beleven! Vertrek is om 13.15 uur vanaf het Oranjeweitje per auto. De kaartjes zijn gereserveerd, aanmelden bij Anne-Marie de Fouw, 06-21230727.

Met een allerhartelijkste groet,

Bep, Tiny, Sabine, Anne-Marie