Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkwandelen in Coronatijd

Kent u dit woord ‘kerkwandelen’?

Vast niet, want het is een nieuw begrip binnen onze Dorpskerk-activiteiten. Sinds ongeveer een jaar wandelen we bij droog weer elke maandagmiddag met een aantal Dorpskerk-genoten. Dat noemen we dus kerkwandelen. Om 13.30 uur verzamelen we bij de parkeerplaats van Restaurant De Eendracht/De Tafelberg.

Vandaar maken we elke week via een andere route een wandeling van zo’n anderhalf uur in onze eigen mooie omgeving. Akkers met wilde bloemen, bos en heide, bijzondere insecten, van alles komen we tegen. Soms ook wandelen we langs paden die niet iedereen kent. Het tempo is rustig, we nemen de tijd om bomen, planten, bloemen en insecten te bekijken. Ook een goed gesprek onderweg is mogelijk.
Na afloop rusten we uit - voor wie dat wil - op het terras van het restaurant en drinken samen wat. Het is echt de moeite waard om eens met ons mee te gaan. Opgave is niet nodig, gewoon komen. Hopelijk tot ziens!

Anneke van ’t Hull