Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Afscheid van dirigent Peter den Ouden

Op woensdagavond 29 juni kwamen de leden van de Dorpskerk Cantorij bijeen in de tuin van het pand Achterom om het zangseizoen af te sluiten en tegelijk afscheid te nemen van dirigent Peter den Ouden. Na de moeilijke en onzekere coronatijd die achter ons ligt was er nu eindelijk gelegenheid om samen weer eens iets gezelligs te doen. We besloten een BBQ-party te houden buiten op het terras met uitzicht op de prachtige tuin, nu vol bloeiende bloemen. Het weer hielp gelukkig mee. Het was een warme zomeravond.

Naast de gezelligheid was er deze avond ook reden voor enige weemoedigheid, want we namen afscheid van onze bijzondere dirigent Peter den Ouden. Ruim vijf jaar heeft Peter onze Cantorij geleid op zijn eigen karakteristieke wijze: streng, maar altijd met de nodige humor. Onze groep bestaat uit mensen met verschillende muzikale achtergronden, geoefende en mindere geoefende zangers en zangeressen. Peter is er aardig in geslaagd om het niveau omhoog te krijgen en te houden. Het was altijd hard werken op de woensdagavonden in de Dorpskerk!


Dank je wel Peter, voor alle moeite en inspanning die je aan onze Cantorij hebt besteed. We zullen je missen. We wensen je alle goeds bij de vele muzikale activiteiten die je toch altijd blijft ontplooien. En we weten dat we je gelukkig nog regelmatig zullen zien en horen als organist van onze Dorpskerk.

Anneke van ‘t Hull