Gebedskring gestart

Wekelijks vindt er in Pand Achterom een gebedskring plaats, waarbij we bidden voor onze kerk, zieke gemeenteleden, een (nieuwe) activiteit, etc. Iedereen van de gemeente van de Dorpskerk is welkom.

We starten met een kop thee of koffie, bespreken de onderwerpen en vervolgens bidden we, ieder op z’n eigen manier: de een bidt in stilte, de ander spreekt hardop een gebed uit en voor wie wil, eindigen we met het ‘Onze Vader’.

De eerstkomende gebedskring zal worden gehouden op woensdag 29 januari 2020 om 9.30 uur in Pand Achterom (daarna op 5 en 12 februari, meer data volgen...).