Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Van en uit de Kerkenraad januari 2019

Met tevredenheid kijken we terug op de activiteiten in de Kerstperiode.

Het Blaricums Kerstdiner is voor de tweede keer georganiseerd en net als vorig jaar over twee avonden verdeeld. Het diner viel bij de ruim 140 tafelgasten weer goed in de smaak. Verheugend was dat we op een van de avonden burgemeester Joan de Zwart mochten verwelkomen.

De Volkskerstzang op de zaterdagavond voor Kerst werd opgeluisterd door Het Utrechts Byzantijns Koor en het meisjes/vrouwenkoor Urker Voices. Zij brachten prachtige liederen ten gehore. Bekende kerstliederen werden door de vele aanwezigen met enthousiasme meegezongen.

De zondagmiddag voor Kerst was ingeruimd voor het ‘Kerstfeest voor iedereen’. Kinderen, jongeren, vaders en moeders, oma’s en opa’s genoten van een eigentijdse kerstviering.

Verheugend was de grote belangstelling voor de beide Kerstdiensten.

Dit alles sterkt ons om met volle inzet het nieuwe jaar tegemoet te treden. Alle leden en lezers wensen we een goed en zegenrijk 2019.

Bram Veerman, voorzitter