Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
 
 
 
 

onze  items

Kerkdiensten

Zondag   5 februari 10:00 uur ds Jurjen Zeilstra

Zondag 12 februari 10:00 uur ds Casper van Dorp

Zondag 19 februari 10:00 uur ds Friso Mout

Zondag 26 februari 10:00 uur ds Jurjen Zeilstra


Kerkdiensten thuis volge
n
klik op  om de kerkdiensten rechtstreeks
(of later) te zien op
computer, tablet of mobiele telefoon.

of op: www.kerkdienstgemist.nl 

of via www.kerkomroep.nl. 

De actuele Orde van dienst vindt u hier  (eerdere OvD's vindt u hier).

De Preken van ds Jurjen Zeilstra zijn hier terug te lezen.

Kijk eens verder op onze website: klik hier.

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

 
 
 
 

Collecteverantwoording

december             

Verlichting/Verwarming       €   99,65 Onderh. kerk.gebouwen       € 112,60

Eredienst                          € 368,47

Oudejrs.coll./alg.kerkenw.   € 182,41 

Via de Rabobank werd deze maand een totaalbedrag van € 80,-- tbv de verschillende collectes ontvangen. Daarnaast is de in de tweede helft van december geïntroduceerde QR code inmiddels door een 8-tal personen gebruikt en werd een bedrag van in totaal € 100,-- extra voor de verschillende collectes ontvangen. 

Alle gevers onze zeer hartelijke dank. 

Collecterooster

22-01 Koffiedrinken na de dienst:

Niet alleen het kopje koffie, maar óók het smakelijke koekje bij de koffie zouden we niet kunnen missen bij het napraten over de preek na de dienst. Voor dit samenzijn is deze collecte! 

29-01 Pastoraat eigen gemeente:

Wist u dat onze contactpersonen aan onze 80-plus gemeenteleden met hun verjaardag een aardigheidje brengen namens ons allemaal? Vandaag collecteren de kerkrentmeesters hiervoor. Van harte aanbevolen! 

05-02 Communicatiemiddelen:

Voor de website van de Dorpskerk verzorgt Margot Cornelis wekelijks voor een up-to-date van tal van activiteiten en maakt Harry van Schaik menige foto. Maar wist u dat de website binnenkort een complete update krijgt? Om deze onkosten te bestrijden wordt gecollecteerd. 

12-02 Eredienst

Voor de instandhouding van de Eredienst en de eens per maand bijbehorende Kinderdienst is deze collecte. Bijbelse verhalen uitleggen aan kinderen, die dit creatief vertolken: mooi! 

19-02 Verlichting en Verwarming:

Ondanks dat we tegenwoordig onze jassen aanhouden tijdens de kerkdiensten en de verwarming een paar graden lager afgesteld is, zijn er extra kosten voor de hogere energieprijzen te betalen. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rek.nr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ambtelijk secretariaat van de Diakonie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereikbaar 
- Contact & vragen klik op Contactformulier

Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkenraad voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Koster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-2223 1078
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PredikantDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Scriba van de KerkenraadDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Vice-voorzitter KerkenraadDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie
Cora Rebel
- Website kopij: mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.