onze  items

Kijk eens verder op onze website: klik hier

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

Kerkdiensten

Om de veiligheid voor allen in de Dorpskerk te waarborgen heeft de Corona-werkgroep een nieuw Protocol met strengere Corona-maatregelen gemaakt dat per maandag 8 november is ingegaan.

Voorlopig zal de online streaming van de kerkdiensten gewoon doorgaan omdat er veel mensen nog niet naar de kerk kunnen of mogen. Onze diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:

op www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

Diensten in de Dorpskerk

Zondag     5 december 10:00 uur Ds K. Touwen

Zondag   12 december 10:00 uur Ds A. de Boer

Zondag   19 december 10:00 uur Ds J. Zeilstra

Vrijdag    24 december 21:30 uur Ds J. Zeilstra  Kerstnacht

Zaterdag 25 december 10:00 uur Ds J. Zeilstra 1e Kerstdag

Zondag   26 december 10:00 uur Ds J. Zeilstra 2e Kerstdag

De actuele orde van dienst vindt u hier

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rek.nr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier

Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkenraad voorzitter: vacant
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie
Cora Rebel